• Beste gast, wij willen dit platform constant verbeteren maar hebben daarbij jouw hulp nodig!
    Wil je een paar minuten van je tijd spenderen aan deze korte enquête?

In gesprek over OncoNext

Topics
0
Berichten
0
Topics
0
Berichten
0
Geen

Welkom bij OncoNext

Betere oncologische zorg voor alle patiënten met kanker door eenduidige, gestructureerde registratie van gegevens én het beschikbaar maken van die gegevens voor hergebruik - dat is de missie van OncoNext. De juiste informatie op de juiste plek op het juiste moment!

Tegelijkertijd willen we de registratielast voor zorgprofessionals verminderen door hergebruik mogelijk en makkelijk te maken.
De missie van OncoNext is betere oncologische zorg voor alle patiënten met kanker door eenduidige, gestructureerde registratie van gegevens en het beschikbaar maken daarvan voor hergebruik. Daarmee willen we tegelijkertijd de registratielast voor zorgprofessionals verminderen. KWF financiert de zogenaamde kwartiermakersfase van OncoNext, van oktober 2023 tot oktober 2024. Projectleider is Eefje van Kessel (Amsterdam UMC), die haar sporen op dit terrein verdiende als themamanager Gegevenssets oncologie van het programma Naar regionale oncologienetwerken. Carolien Bouma is de kwartiermaker van OncoNext en brengt haar grote ervaring mee vanuit onder meer het programma Registratie aan de bron en haar inzet voor de Zib-transitie bij Nictiz...
Terug
Bovenaan