• Beste gast, wij willen dit platform constant verbeteren maar hebben daarbij jouw hulp nodig!
    Wil je een paar minuten van je tijd spenderen aan deze korte enquête?

In gesprek over OncoNext

Topics
1
Berichten
1
Topics
1
Berichten
1

Welkom bij OncoNext

Betere oncologische zorg voor alle patiënten met kanker door eenduidige, gestructureerde registratie van gegevens én het beschikbaar maken van die gegevens voor hergebruik - dat is de missie van OncoNext. De juiste informatie op de juiste plek op het juiste moment!

Tegelijkertijd willen we de registratielast voor zorgprofessionals verminderen door hergebruik mogelijk en makkelijk te maken.
OncoNext houdt momenteel een marktconsultatie om leveranciers te bereiken die oplossingen bieden om het aantal handmatige handelingen binnen de oncologische data-registratie en -hergebruik in het primaire zorgproces te verminderen. We richten ons in eerste instantie op systemen die betrokken zijn bij de borstkankerdiagnostiek. Vanuit deze marktconsultatie selecteren we enkele oplossingen die getest worden in een hackathon later dit jaar. OncoNext heeft een missie: Betere oncologische zorg door beschikbaarheid van de relevante medische gegevens voor alle betrokkenen op de juiste plek op het juiste moment in het oncologisch proces. Relevante zorginformatie is vaak niet beschikbaar in de systemen waarmee zorgverleners werken. De...
Terug
Bovenaan