• Beste gast, wij willen dit platform constant verbeteren maar hebben daarbij jouw hulp nodig!
  Wil je een paar minuten van je tijd spenderen aan deze korte enquête?

Nieuw hier? Registreer je als lid en praat mee!

Welkom op dit kennisplatform. In deze post volgt wat uitleg over het gebruik en de voorwaarden van het gebruik van dit platform.

Welkom

Samen met zorgaanbieders die werken aan gegevensuitwisseling in de zorg, delen we kennis en wisselen we ervaringen uit. Met dit platform faciliteren het Citrienfonds en VZVZ via verschillende programma's de dialoog. Ons doel is kennis en ervaring over digitale gegevensuitwisseling in de zorg, openbaar en toegankelijk te maken en de discussie hierover te stimuleren.

Wat verwachten we van deelnemers?
Deelnemers ondersteunen de doelstelling van de community en dragen actief bij aan discussies. Bepaalde discussies kunnen gevoelig liggen. We vragen deelnemers zorgvuldig om te gaan met informatie die gedeeld wordt, en ook zorgvuldig te zijn met welke informatie ze delen. Deelnemers communiceren op persoonlijke titel en aan uitspraken kunnen geen rechten ontleend worden. Natuurlijk worden er nooit vertrouwelijke (persoons)gegevens gedeeld.

Registratie
Verwerking van de aanmelding gebeurt handmatig en duurt maximaal 48 uur. Na het inloggen ontvangen deelnemers regels en tips voor goed gebruik en worden zij uitgenodigd voor een digitale rondleiding op het kennisplatform.

Wie kunnen lid worden?
Medewerkers in het zorgveld en ondersteunend aan het zorgveld kunnen een account aanmaken. Hierbij is het mailadres leidend voor verificatie.
 • medewerkers van een zorginstelling met mailadres vanuit ziekenhuis- of zorgdomein
 • medewerkers en adviseurs betrokken bij organisaties die zich bezig houden met landelijke programma's t.b.v. het uitwisselen van gegevens in de zorg (Nictiz, RSO-NL, VZVZ, etc.)
 • medewerkers brancheorganisaties en koepels in de zorg (NFU, NVZ, FMS, etc.)
Bij registratie gaan deelnemers akkoord met de gestelde richtlijnen. Gezien de aard van de discussie worden geen deelnemers uit andere sectoren toegelaten, of mailadressen die niet verifieerbaar zijn (bijvoorbeeld gmail of hotmail).
 • Gepubliceerd
  10 mei 2021
 • Paginaweergaven
  946
Terug
Bovenaan