Breng je stem uit: Werk jij al met de Onco-NH-FL-app?

Breng je stem uit: Werk jij al met de Onco-NH-FL-app?

  • Ja

    Stemmen: 1 16,7%
  • Nee

    Stemmen: 5 83,3%

  • Totaal aantal stemmers
    6

Theone Joostensz

Moderator
Reg. Oncologienetw.
RadB
Redactie
Werkgever
Werkzaam binnen een van de programma's
Met de Onco NH-FL-app kunnen zorgprofessionals in de regio Noord-Holland/Flevoland die bij een bepaald regionaal zorgpad betrokken zijn, nog beter met elkaar samenwerken. De app is een initiatief van de GE Netwerkraad Noord-Holland/Flevoland en het programma Naar Regionale Oncologienetwerken en bevat regionale zorgpaden voor de verschillende gastro-enterologische (GE-)tumoren. De zorgpaden die al in de app beschikbaar zijn gemaakt, zijn die voor pancreastumoren, maag- en slokdarm en voor levertumoren. De app is te vinden in de appstore.


App Onco NH FL.jpg
Doorzoekbaar telefoonboek
Omdat de app uitsluitend voor zorgverleners bedoeld is, zit de informatie achter een pincode die wordt verstrekt aan betrokkenen bij een bepaald zorgpad. De app bevat informatie over de regionale zorgpaden en een doorzoekbaar telefoonboek met naam, e-mailadres, telefoonnummer en foto van betrokken zorgprofessionals uit de regio. Met één druk op de knop kunnen zij vanaf hun eigen smartphone of tablet contact opnemen met een collega.De Onco-NH-FL-app


Beschikbaar voor andere regio’s
Ook oncologienetwerken uit andere regio’s hebben interesse om een app te ontwikkelen voor hun zorgprofessionals, zoals Oncomid, OncoZON en Noordoost-Nederland. Het team uit Amsterdam UMC dat bij de ontwikkeling van de app betrokken is, helpt graag andere regio’s die er ook mee aan de slag willen.

Kijk de Verdiepingssessie terug
Bekijk de video van de Verdiepingssessie ‘Regionaal zorgpad altijd bij de hand’ op de website van het Citrienfondsprogramma Naar regionale oncologienetwerken. Myrte Gorris, arts-onderzoeker bij Amsterdam UMC en projectleider GE-oncologie Netwerkraad NH-FL, vertelt over de ontwikkeling van het regionaal zorgpad pancreastumoren. Vanaf minuut 14 krijg je een inkijkje in hoe dit zorgpad er in de app uitziet.

Werk jij al met de Onco-NH-FL-app? Wat zijn jouw ervaringen? Deel ze in de comments hieronder!
 
Laatst bewerkt:
Bovenaan