Eindevent: Dáárom Registratie aan de bron!

Theone Joostensz

Moderator
Reg. Oncologienetw.
RadB
Redactie
Werkgever
Werkzaam binnen een van de programma's
Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het online eindevent van Registratie aan de bron op vrijdag 11 maart van 13.00 tot 16.15 uur. Het belooft een boeiende bijeenkomst te worden met interactieve deelsessies en een interessante discussie met gerenommeerde panelleden onder leiding van Sabine Uitslag. Meld je gelijk aan voor online deelname!

Programma
Programmaleider Carolien Bouma en voorzitter Chris Polman trappen de bijeenkomst af. Daarna kun je deelnemen aan drie interactieve deelsessies met keuze uit zes onderwerpen. Er zijn drie good practices: uit het Anser prostaatnetwerk, de hoofdhalsoncologie en bij Amsterdam UMC. En drie routes naar meer standaardisatie: zib-compliance, naar een landelijke implementatiestrategie en afspraken over juiste registratie.

Prof. Jan Hazelzet trakteert ons vervolgens op een gesproken column. Hij was in 2007 de eerste chief medical information officer (cmio) van Nederland en lang betrokken bij Registratie aan de bron. Hazelzet is inmiddels met pensioen, maar liet namens een groep bezorgde experts kortgeleden nog van zich horen met de oproep: ‘Overheid, neem centrale regie bij zorginformatielandschap!’

Dagvoorzitter Sabine Uitslag leidt het afsluitende rondetafelgesprek over de hamvraag: wie pakt de handschoen op nu het programma Registratie aan de bron stopt? Aan tafel zitten Ron Roozendaal, directeur informatiebeleid VWS, Dianda Veldman, directeur/bestuurder Patiëntenfederatie, Edwin van der Meer, bestuurder BovenIJ en bestuurslid NVZ, Iris Verberk, internist en cmio Maasstad Ziekenhuis en bestuurslid FMS en Mark Kramer, bestuurslid Amsterdam UMC.


Meld je gelijk aan voor online deelname of lees eerst meer over het programma op de website van Registratie aan de bron.
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Laurens

Klinisch Informaticus
Reg. Oncologienetw.
Twiin
RadB
Redactie
Werkgever
Radboudumc
Aan welke programma's ben je verbonden?
  1. Naar Regionale Oncologienetwerken
  2. Twiin
Bovenaan